Mrt

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde yapılan 2022-2023 okul sporları Yıldız Erkekler BOCCE turnuvasında Okulumuz Yıldız Erkekler BOCCE Takımı Bingöl Şampiyonu oldu ve Bölge finallerine katılmaya hak kazandı.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından planlanan 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mesleki Yarışmalar takvimi kapsamında Bingöl İmam Hatip Ortaokulları arası "Genç Bilaller Güzel Ezan Okuma Yarışması" ve "Genç Sada Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması" okulumuz koordinesinde yapıldı.

Şbt

Ocak ayında yapılan Hafızlık Sınavı sonuçları açıklandı.  Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bingöl İl Müftülüğü Arasında Yapılan Okul - Kur'an Kursu İşbirliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi kapsamında Türkiye Geneli yapılan Hafızlık Tespit Sınavını başarı ile geçerek Hafızlık Belgesi almaya hak kazanan  7. Sınıf öğrencilerimiz Abdullah CELAYİR, Bilal ERDOĞMUŞ, Musab ERGÜN ile 8. Sınıf öğrencilerimiz Muhammed Emin KİNSUN, Muhammed ELGÖRMÜŞ ve Veysel ÖZMEN'e Hafızlık Sertfikaları verildi. Okul Müdürü Nusrettin UÇAR tarafından Hafız öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Ock

2022- 2023 Eğitim- Öğreim Yılı I. Dönemi öğrencilerin karne heyecanı ile sona erdi. Öğrencilerimize karne ve belgeleri öğretmen, öğrenci ve velilerin katıldığı törende verildi.

Ock

2022-2023 Eğitim- Öğretim Yılı Sosyal Etkinlikleri kapsamında da okulumuzda düzenlenen  Futsal Turnuvası Şampiyonları belli oldu.  Futsal Turnuvasında Ortaokullarda 8-A Sınıfı, Liselerde ise 12-A Sınıfı Şampiyon oldu.

Ara

Okulumuz öğrencilerine yönelik olarak Bingöl Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Hadis Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Murat KAYA tarafından VAKTİ KUŞANMAK konulu konferan verildi.

Ekm

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bingöl İl Müftülüğü Arasında Yapılan Okul - Kur'an Kursu İşbirliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi kapsamında Türkiye Geneli yapılan Hafızlık Tespit Sınavını başarı ile geçerek Hafızlık Belgesi almaya hak kazanan  öğrencilerimiz Mahmut GÜLTEKİN, İsmail KAYA ve Umut KAYA Milli Eğitim Müdürü Halil YÜCEL tarafından kabul edilerek ödüllendirildiler.

Ekm

Okul Aile Birliği Yönetmeliği gereği her yıl Ekim ayı sonuna kadar yapılması gereken Okul Aile Birliği Genel Kurulu velilerimizin yoğun ilgisi ile yapıldı. Genel Kurulda Yönetim Kurulu Raporu ibra edildi. Tahmini Bütçe oanylandı ve yeni Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu üyeleri seçildi.

Ekm

Okulumuz Müdürü olarak görevledirilen Nusrettin UÇAR, okulumuz  Müdür Başyardımcısı Orhan ÖMERLİ ile birlikte daha önce okulumuzda görev yapan yönetici ve memurları yeni görev yerlerinde ziyaret ederek okulumuza katkılarından dolaya teşekkür ederek plaket takdim etti.

Eyl

Bingöl İl Müftüsü Mustafa TOPAL okulumuz bünyesinde Okul-Kur'an Kursu işbirliğinde  Hafızlık eğitimi veren Selahaddin Eyyubi Kur'an Kursu'nu ve  okulumuz müdürlüğünü ziyaret etti. Hafızlık eğitimi alan öğencierle sohbet eden İl MÜftüsü TOPAL projenin başarılı olması için önerilerde bulundu ve projenin amacına ulaşmasında sosyal etkinliklerin önemine vurgu yaptı.

Eyl

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bingöl İl Müftülüğü Arasında Yapılan Okul - Kur'an Kursu İşbirliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi kapsamında 5 Eylül 2022 tarihinde Türkiye Geneli yapılan Hafızlık tespit sınavında öğrencilerimiz Mahmut GÜLTEKİN, İsmail KAYA ve Umut KAYA sınavı başarı ile geçerek Hafızlık Belgesi almaya hak kazandılar.

Tem

Okulumuzda yeni göreve başlayan Okul Müdürümüz Nusrettin UÇAR İl Müftüsü Mustafa TOPAL'ı makamında ziyaret ederek okulumuz bünyesinde Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü işbirliğinde  yürütülen "Hafız Öğrencilerin Yetiştirilmesi Projesi" ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Tem

2022 Yılı Eğitim Kurumları Yönetici Görevlendirme takvimi kapsamında okulumuz müdürü değişti. Kurumda sekiz yıllık görev süresi dolan okulumuzun eski Müdürü Mehmet EMEN Bingöl- Merkez İçmeler Mehmet Akif İnan Ortaokulu müdürküğüne atanarak okulumdaki görevinden ayrıldı. Okulumuza müdür olarak atanan Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nusrettin UÇAR okulumzdaki görevine başladı.

Okulumuz Eski Müdürü Mehmet EMEN'e okulumuza katkıları sebebiyle teşekkür eder, yeni Müdürümüz Nusrettin UÇAR'a görevinde muvaffakıyetler dileriz.