Kas

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik   ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından öğrencilerimize polislik mesleği, günenli okul, genel güvenlik, Siber Güvenlik,  Güvenli İnternet Kullanımı, Teknoloji Bağımlılığı, Siber Zorbalık konularında seminer verildi.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu okulumuz konferans salonunda yapıldı.  Medeni AMİL'in Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurulda okulumuz Kimya Öğretmeni Perisu KARAKUŞ Divan Katipliğine seçildi. Okul Müdürü Nusrettin UÇAR'ın açılış konuşması ile devam eden Genel Kurulda Okul Aile Birliği başkanı adına Eski Birlik Başkanı Mustafa NARİN Genel Kurula hitap etti.  Kurulda Yönetim ve Denetim Kurulu raporları okunup, ibra edildi.  Yönetim ve Denetim Kuruluna yeni üye seçimi yapıldı.

Ekm

Bingöl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Emrullah AKÇA tarafından okulumuz öğrencilerine SÜNNET VE PEYGAMBER konulu seminer verildi.

Ekm

İnsanı diğer tüm canlılardan ayıran temel özelliklerin başında edep, saygı ve nezaket gelir. İnsan edep duygusuna saygıyı ve nezaketi ekleyerek manevi anlamda en yüce makamlara ulaşabilmiş kendisinden sonraki kuşaklara rehberlik etmiştir.

Ekm

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen “SEN YETER Kİ UMUT OL” isimli proje kapsamında; düzenlenen Liseler arası Futbol Turnuvasına  9 ve 10. sınıf öğrencilerinden  oluşan Okulumuz Futbol Takımı da katıldı.

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü” kapsamında; il geneli tüm okullarla eş zamanlı olarak  13.10.2023 tarihinde ve saat 14:30'da    "Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Eyl

Okulumuz bünyesinde devam eden Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Programı kapsamında  Haizran döneminde Türkiye Geneli Yapılan Hafızlık Sınavında başarılı olarak Hafız olmaya hak kazanan öğrencilerimize  Hafızlık Belgeleri takdim edildi.

Ağu

Okulumuzda idarecilik yaparken 4 ve 8 Yıllık görev süresi dolması sebebiyle, idarecilerin  yeniden görevlendirilmesi takvimi kapsamında başka okullara görevlendirilen Müdür Yardımcılarımız Mustafa BAKİ ve Said KIZILBOĞA ile okulumuzda geçici görevle çalışan  Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Adil KAYA'ya Okulumuz Yönetimi tarafından plaket takdim edilerek, okulumuza sundukları hizmet ve katkı sebebiyle teşekkür edildi.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı karne töreni ile tamamlandı.  Karne töreninde başarılı öğrencilere belgeleri okul Müdürü Nusrettin UÇAR ve Öğrenci velileri tarafından takdim edildi.

Haz

2023-2024 Eğitim –Öğretim Yılı Hafızlık Programına kayıtları için Seviye Belirleme Sınavı yapıldı. Sınava Bingöl Merkez ve İlçelerinde eğitim görev ilkokul 4. Sınıf öğrencilerinden 182 kişi başvuru yaptı. Sınava 126 öğrenci katıldı. Sonuçlar 5 Haziran 2023 pazartesi günü okul web sitesinden açıklanacak. Kayıt için 48 asil, 48 yedek öğrenci belirlenecek.

Nis

2022-2023 Okul Sporları kapsamında Bingöl Şampiyonu olan Okulumuz Yıldız Erkekler BOCCE Takımı Siirt'te yapılan Bölge yarışmalarında Bilge 3.sü olarak Antalya'da yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Ahmed Yasin KINSUN,  Mahmut GÜLTEKİN,  Yusuf BİLEN ve Hamza AKÇALI'dan oluşan Okulumuz Yıldız Erkekler BOCCE Takımını ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Muhammed SERTKAYA'yı tebrik eder, Türkiye  Finallerinde başarılar dileriz.

Nis

Okul Aile Birliği Yönetimindeki Annelerden Hafızlık ve Pansiyonlu Lise Öğrencilerine ara öğün ziyafeti verdi.  Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri Sevcan ÖZMEN, Meryem SUNAR, Gönül YILDIZ ve Derya GÜRCAN'ın koordine ettiği programa Okulumuz Müdürü Nusrettin UÇAR ve Okul Aile Birliği Başkanı Abdullah BARMAN da katıldı.