Nusrettin UÇAR - OKUL MÜDÜRÜ

1972´de BİNGÖL-Solhan´da doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini sırasıyla Bingöl-Solhan Dilektepe İlkokulu ve Solhan Y.İ.BO, Diyarbakır-Ergani-Dicle Öğretmen Lisesi ve Kayseri - Pınarbaşı Mimar Sinan Öğretmen Lisesi´nde tamamladı.

1995´te İstanbul-Pendik Alparslan Lisesi´nde başladığı Öğretmenlik mesleğine sırasıyla Kartal- Mehmet Akir Ersoy İHL, Bingöl Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni olarak devam etti.

2003 yılından itibaren Bingöl Güzel Sanatlar Lisesi ve Bingöl-Karşıyaka Anadolu Lisesi´nde yöneticilik yaptı. Bingöl-Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi/nde 5 yıl Müdür olarak çalıştıktan sonra 19 Temmuz 2022 tarinde Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesimize Müdür olarak atandı. Evli 5 çocuk babasıdır.