Mrt

Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi koordinesinde çeşitli okullarda yürütülen ADI İLE YAŞAYAN OKULLAR PROJESİ kapsamında  okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Şarkın En Güzel Sultanı Selahaddin Eyyubi’yi anma ve anlama programı İlimiz Valisi Ahmet Hamdi USTA'nın katılımı ile yapıldı.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümünde Okulumuz öğrencileri tarafından  18 Mart   Şehitleri Anma   programı düzenlendi.  Programda günün anlam ve önemini konu alan  şiirler, türküler okundu.  Okulumuz Müdür Yardımcısı Mehmed BAYATKARA koordinesinde,  Türk  Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sultan FARIMAZ tarafından hazırlanan  program duygu dolu anlara sahne oldu.

Mrt

Bilindiği üzere ülkemizde her yıl 1–7 Mart tarihleri arasındaki hafta, “Deprem Haftası” olarak kutlanmaktadır. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma birimi koordinesinde "1-7 Mart Deprem Haftası" kapsamında 57 okulumuzda yapılan program dahilinde AFAD ekiplerimiz ile birlikte tahliye tatbikatları gerçekleştirildi.

Şbt

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "Hayat Bilgisi" projesi kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi.

Ock

"Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi" yürüten okullara rehberlik etmek, istişare ve değerlendirmelerde bulunmak, tecrübe paylaşımını sağlayarak eğitimde kaliteyi artırmak amacıyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nce görevlendirilen  proje  formatörleri tarafından ziyaret okulumuz ziyaret edildi.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Mesleki Yarışmaları kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan ve okulumuz koordinesinde  gerçekleştirilen  " Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma, Genç Bilaller Ezan Okuma ve Genç Muhafızlar Hazıflık Yarışmaları "  okulumuz  konferans salonunda büyük ilgi gördü.

Ara

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen “SEN YETER Kİ UMUT OL”  projesi kapsamında Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Nedim KİLCİ tarafından   okulumuz  öğrencilerine "ÇANAKKALE RUHU" konferansı verildi.

Ara

Gazze'ye insani yardım amacıyla okulumuz öğrencileri ve 15 Temmuz Milli İrade  Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından ÇEDES projesi kapsamında,  okulumuz Spor Salonunda “GAZZEYE DESTEK SOFRASI” isimli kermes düzenlendi.

Ara

ÇEDES Projesi ve "ADI İLE YAŞAYAN OKULLAR PROJESİ" kapsamnda okulumuz öğrencilerine Doç. Dr. Bedrettin BASUĞUY tarafından okulumuza ismi verilen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Kudüs konulu konferans verildi.

Ara

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen 'SEN YETER Kİ UMUT OL' projesi kapsamında düzenlenen ‘’Çanakkale-Anadolu’’ konulu şiir yarışmasında okulumuz 12/B öğrencilerinden İhsan KAYA il genelinde BİRİNCİ oldu. Üniversite konferans salonunda düzenlenen programda öğrencimize birincilik ödülü, Belediye Başkanı Sayın Erdal ARIKAN tarafından takdim edildi.

Ara

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen    'SEN YETER Kİ UMUT OL' projesi kapsamında düzenlenen ‘’Çanakkale-Anadolu’’ konulu şiir yarışmasında okulumuz 10/A öğrencilerinden Ahmet Can BAYUTMUŞ il genelinde İKİNCİ oldu. Üniversite konferans salonunda düzenlenen programda öğrencimize ikincilik ödülü, Bingöl
Üniversitesi Rektörü Sayın İbrahim ÇAPAK tarafından takdim edildi.

Ara

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programı kapsamında düzenlenen ‘’Ata’ya Mektup’’ yarışmasında okulumuz 12/B öğrencilerinden İhsan KAYA il genelinde İKİNCİ oldu. İkincilik ödülü, öğrencimize Belediye Başkanı Sayın Erdal ARIKAN tarafından takdim edildi.

Kas

Öğretmenler Kurulu Toplantısında Kasım Ara Tatili öncesi çalışmalarımızı değerlendirdik. Ölçme ve değerlendirme esasları doğrultusunda dönemin genel bir değerlendirmesini yaptık ve EFOR Projesi kapsamında yapılan deneme sınavlarının analizini yaparak geleceğe doğru daha güvenle yürümek üzere planlamalar yaptık.

Kas

Öğretmen geleceği inşa eden en önemli mimardır. Öğretmene verilen değer toplumun geleceğine verilen değerdir.  2023 Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kas

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik   ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından öğrencilerimize polislik mesleği, günenli okul, genel güvenlik, Siber Güvenlik,  Güvenli İnternet Kullanımı, Teknoloji Bağımlılığı, Siber Zorbalık konularında seminer verildi.