REKTÖR ÇAPAK'TAN ÖĞRENCİLERİMİZE "HAYAT DERSİ"

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "Hayat Bilgisi" projesi kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "Hayat Bilgisi" projesi kapsamında kamu sektöründeki isimlerle öğrencileri buluşturduğu söyleşi programları devam ediyor. Bu kapsamda Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim ÇAPAK okulumuz öğrencileri ve  15 Temmuz Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Okulumuz konferans salonunda düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Özel, il milli eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ÖZEL’in selamlama konuşmalarını yapmasının ardından Rektör Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK eğitim ve kariyer yolculuğuna dair samimi paylaşımlarda bulundu. Geçmişten günümüze gerçek hayattan kesitlerin yer aldığı ilim ve hikmet yüklü konuşmasında öğrencilerimize güzel bir gelecek tasavvuru hayal ettirdi.

Rektör ÇAPAK ayrıca Bingöl Üniversitesi ve bölümleri konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplayarak gençlerle yaptığı bu buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Program sonunda İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ÖZEL Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim ÇAPAK'a katılımları için teşekkür ederek plaket takdim etti.

22-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-202427-02-202421-02-2024

Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 22:26 - Görüntülenme: 72